Kapcsolat

Elérhetőségünk:

 

+36306963916
hello@webink.hu

 

Az “Ajánlatot kérek” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk e-mailben megkeressen. A megadott információkat az Adatvédelmi irányelveink alapján kezeljük.

Kérj ajánlatot!

 

Melyik szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi időn belül kapok választ?

Minden érdeklődőnek igyekszünk minél hamarabb válaszolni akár árajánlatról, akár tanácsról vagy kérdésről legyen szó. Általában a megkereséstől számított 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Mikor kapom meg a végleges árajánlatot?

Miután felvettük a kapcsolatot egymással és közösen felmértük és meghatároztuk, hogy mire van szükséged 1-2 napon belül elkészítjük. Ezután elküldjük neked a hivatalos árajánlatot, melyet 14 napod van elfogadni.

Miért kell minden esetben megbízási szerződés?

Az igényfelmérés és az árajánlat elfogadása után elküldjük neked az elkészített megbízási szerződést. Ezt aláírva, szkennelve vagy postai úton tudod visszajuttatni hozzánk.

Ez azért nagyon fontos, mert ebben rögzítjük a projekted pontos adatait, azt, hogy nekünk milyen feladatokat milyen határidővel kell elkészítenünk, illetve a fizetés pontos feltételeit. A megbízási szerződés véd téged és minket is.

A munka közben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Ha idő közben valamiben szeretnél változtatni, természetesen nyugodtan jelezd nekünk, számunkra a legfontosabb, hogy neked megfelelő szolgáltatásokat tudjunk biztosítani.

Milyen részletfizetési lehetőségeim vannak?

Üzletpolitikánk része, hogy mindenkinek felajánljuk a részletfizetési lehetőséget. Jellegzetesen 100.000 Forint alatti ár esetén 2 részletben, 100.000 Forint fölötti ár esetén 3 részletben való fizetési konstrukciót ajánlunk.

Mikor és hogyan tudok fizetni?

A fizetés részleteit minden esetben pontosan rögzítjük a megbízási szerződésben.

Két részletben való fizetés esetén általában 50%-ot kérünk a tervezési szakasz végeztével a munka megkezdésekor – ezek állják az összes felmerülő költségünket. A második 50%-ot a projektzáráskor, amikor minden az elképzeléseidnek megfelelően valósult meg.

Három részletben való fizetés esetén általában 25%-ot kérünk a munka megkezdésekor, 25%-ot a honlap keretrendszereinek elkészítésekor és a fennmaradó 50%-ot a projektzáráskor.

A fizetés részleteit minden esetben veled egyeztetve határozzuk meg.

A fizetéseket minden esetben banki átutalással tudod teljesíteni.

Mit jelent a támogatás és meddig tart?

Amikor átadásra került számodra az összes elkészített termék minden esetben szolgáltatunk egy ún. támogatási időt. Ennek keretén belül, ha bármilyen problémád adódik a projekttel, vagy valami mégsem az elképzeléseidnek megfelelően működik, mi javítjuk, módosítjuk és segítünk a felmerülő problémák megoldásában.