Tudástár

Ezen az oldalon összegyűjtöttünk néhány témát, tippet és trükköt amik elengedhetetnelül fontosak, ha sikeres online vállalkozásba szeretnél kezdeni, vagy ha offline vállalkozásod szeretnéd kihelyezni a világhálóra.

Tudástárunkat folyamatosan bővítjük, úgyhogy érdemes időről-időre visszatérni hozzánk.

SEO alapok

A keresőoptimalizálás, azaz SEO az egyik legfontosabb folyamat, amit el kell végeznünk ha online vállalkozást szeretnénk építeni. Nem egyszerű, azonban hosszútávon igen profitábilis folyamat. De mi is ez és hogy érdemes kezdeni?

Olvass tovább

Konverziók az online marketingben

Ha van már vállalkozásod vagy érdekel az online értékesítés témaköre egészen biztosan te is hallottad a konverzió szakkifejezést. Mi is ez valójában, mi a folyamata és tényleg ilyen fontos az online marketingben?

Olvass tovább

Webshop automatizálás

Egyre több a munka a webshopoddal és egyre kevesebb az időd? Van megoldás! Megmutatjuk  hogyan tudsz időt és pénzt spórólni a webáruházadban zajló különböző folyamatok automatizálásával.

Olvass tovább

Hőtérkép

A hőtérképek használata egyre népszerűbb a weboldaltulajdonosok körében. De mik is ezek pontosan? Mire és hogyan használjuk a weboldal hőtérkép szolgáltatásokat az analízisben és az online marketingben?

Olvass tovább

Online hirdetések

Ha interneten szeretnél vásárlókat vagy ügyfeleket szerezni, a legfontosabb, hogy a kellő számú ember előtt megjelenj. A valódi előny viszont az, ha az online hirdetések segítségével a potenciális vásárlóid elé tudod helyezni az ajánlataidat. 

Olvass tovább

Marketing szövegírás

A közhiedelemmel ellentétben a marketing szöveg nem üres duma és nem az a célja, hogy becsapjuk a vásárlókat. Ellenben hatékony, sőt, fontos eleme az online marketingnek. Miért, mikor és milyen tartalmakat érdemes marketingszövegezni?

Olvass tovább

Tudunk segíteni
valamelyik témában?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!