Webshop automatizálás

Amikor beindul a webáruházunk, egyre több időt vesz igénybe  a megrendelések teljesítése. Ha automatizáljuk a folyamatokat nem csak időt, de rengeteg pénzt is megtakaríthatunk.

Kihoznád a maximumot webáruházadból?

Amikor elindítod a webshopodat és idővel egyre több megrendelésed érkezik, a rendelések teljesítése egyre több és több erőforrást és logisztikát igényel. Annak érdekében, hogy a szállítási időt mindig tartani tudd és ne csússz ki a határidőkből, bizonyos folyamatokat érdemes automatizálni.

Az automatizálás során optimalizáljuk webáruházad, kiépítjük a konverziós útvonalakat, valamint olyan szoftvereket és beépülő modulokat telepítünk, amik elvégeznek helyetted bizonyos feladatokat, így te tudsz más, a vállalkozásod működésével és fejlődésével kapcsolatos elengedhetetlen feladatokra koncentrálni. A mai technológiák segítségével már szinte mindent lehet automatizálni, ami egy webshop működéséhez szükséges, a készletezéstől a számlázásig.

Az automatizálásnak köszönhetően rengeteg időt takaríthatunk meg és akár 80%-as is csökkenthetjük a webshop fenntartásának költségeit.

Milyen folyamatokat érdemes elsőként automatizálni?

Készletnyilvántartás

Manapság rengeteg program és weboldalba épülő modul tud segíteni a készletezésben. A webshop jelezni fogja, mikor mennyi áru van raktáron és jelez, ha fogyóban van a készlet.

Ajánlott eszköz: Kulcs-Készlet

Online marketing

Az online marketingeszközök folyamatos használata elengedhetetlen, ha sikeres webshopot szeretnél üzemeltetni. A modern hirdetőfelületeken előre megtervezheted és beállíthatod hirdetéseided. Automatikusan futni fognak és növelik az eladásaid.

Ajánlott eszközök:Google Ads, Facebook Business

Számlázás

Ha összekötöd a számlázó programodat webshopoddal, rendeléskor a rendszer automatikusan kiállítja a számlát, így neked nem kell ezzel bajlódnod minden egyes rendelés során.

Ajánlott eszköz: Billingo

E-mail

Az emailezés automatizálása elengedhetetlen, ha hosszútávon gondolkozol. Vannak programok, melyekkel beállíthatod a visszaigazoló emaileket, időzítheted hirlevél-kampányodat, ezzel rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg.

Ajánlott eszköz: OptiMonk

Kezdjük el még ma!

Segítségre van szükséged egy webáruház automatizálásában?

© 2020 WEBINK Ügynökség. Minden jog fenntartva.